Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

De beste vertaal-app van het moment.

Irma Hartman January 25, 2014

Google vertalen

Google vetalen appMisschien wel de meest bekende app van allemaal is Google Vertalen. Deze app is gebaseerd op de Google translate dienst welke dagelijks door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Google met deze dienst ongelofelijk ver. Een van de voordelen is dat je er niet alleen teksten kunt vertalen maar ook van spraak naar vertaalde tekst of zelfs complete websites. Dit is overigens geen aanrader. Wanneer je opzoekt bent naar een werkelijk goede vertaling is een vertaalbureau geen overbodige luxe.

Voor: iTunes

Voor: Google Play 

 Vertaler Pro

vertaler pro appVertaler Pro is na de app van Google een van de meest gebruikte vertaal apps van het moment. Het ondersteunt meer dan 50 talen en werkt snel. Beschikt over een “spraak naar tekst” functie en anders om. Een leuke extra is dat deze de zinnen in 18 verschillende talen met verschillende stemmen uitgesproken kan worden. Uiteraard klinkt dit nog niet perfect maar de computer stem wordt meer en meer een geloofwaardige uitspraak. Helaas is deze app alleen beschikbaar voor IOS.

Voor: iTunes 

Dolphin Translate

Dolphin TranslateDeze app is dan weer alleen voor Android beschikbaar. Maar nu dat Dolphin browser beschikbaar is op IOS zal het een kwestie van tijd zijn voor dat deze op alle platformen beschikbaar is. Voor men die niet bekend is met Dolphin, dit is de meest gebruikte browser op Android smartphones. De vertaal app is krachtig en voornamelijk bedoelt om websites te vertalen. Het is dan ook geen losstaande app maar een extensie / add-on voor de Dolphin browser. Het resultaat is goed en licht bijna gelijk aan Google vertalen.

Voor: Google Play 

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!