Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Blackberry Z10 in Nederland verkrijgbaar vanaf 2 april

Irma Hartman March 29, 2013

Blackberry heeft aangekondigd dat hun nieuwe Blackberry Z10 toestel vanaf 2 april in Nederland beschikbaar zal zijn. Dit is een paar dagen later dan voorheen werd verwacht.
BlackBerry Z10 interfaceGespeculeerd wordt dat er productie problemen waren bij de 4G modellen. In Nederland zal het 4G model van de Blackberry Z10 het standaard model zijn en zal het toestel de Nederlandse 4G netwerken ondersteunen. De Blackberry Z10 is Blackberry’s eerste toestel dat de nieuwe Blackberry 10 OS ondersteunt en is tevens een toestel dat een ‘full touch’ touchscreen bezit. Blackberry is voorheen voornamelijk gegaan voor een keyboard onder het scherm om zo zich van de rest van de markt te onderscheiden. Voor de gene die toch een Blackberry met keyboard willen komt later dit jaar nog de Blackberry Q10 uit. BlackBerry Z10 HandsonDe Blackberry Z10 bevat onder andere een 4,2 inch scherm, 1.5GHz dualcore Snapdragon processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslaggeheugen met een miscroSD slot voor eventueel meer en een 8 megapixel camera.

Blackberry Z10 reader

De Blackberry Z10 zal bij verscheidene providers beschikbaar zijn waaronder Vodafone, T-Mobile en KPN. De Z10 is Blackberry’s ‘flagship’ toestel voor dit jaar, maar na de wat teleurstellende verkopen van de laatste jaren bij Blackberry, is het nog maar de vraag hoe deze het gaat doen.

 

 

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!