Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Nieuwe BlackBerry 64-bit smartphone komt in 2014

Irma Hartman February 26, 2014

Hoewel recent de meeste websites zeker dachten te weten dat BlackBerry in 2015 pas met een nieuwe smartphone zou komen, lijkt het er nu op dat de nieuwe BlackBerry al in het najaar van 2014 uit zal komen. Dat heeft Pocket-lint vernomen van een voor hen betrouwbare bron. Een grote verrassing voor diegenen die met smart zitten te wachten op deze nieuwe smartphone die naar verluid zal beschikken over een 64 bit processor.

Dezelfde bron geeft namelijk aan dat de nieuwe BlackBerry met zekerheid beschikt over deze sterke motor. Er is daarnaast een ander gerucht, dat echter niet met zekerheid gesteld kan worden. Volgens diverse bronnen beschik het nieuwe toestel over OpenGL 3, wat zou betekenen dat de graphics van het toestel veel beter worden.
De combinatie van een 64 bit processor en de sterk verbeterde grafische eigenschappen, zullen deze smartphone wellicht tot een gewild object maken. Blackberry snakt overigens ook naar een dergelijk succes, omdat het merk nog steeds marktaandeel blijft verliezen, zowel op de zakelijke markt als op bij de consumenten. Overigens heeft de nieuwe directeur John Chen recent aangegeven zich met name op de consumenten te richten.
Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!