Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

De HTC Desire Nexus en de 3D Hoesjes

Irma Hartman March 14, 2014

De laatste mode op het gebied van de telefoonhoesjes is dit keer weggekaapt door de slimme jongens van HTC. Met hun unieke ‘slim fit’ 3D telefooncases gaan zij vandaag die extra stap verder om onze smart phones te beschermen.

HTC Nexus hoesje

Wat is er extra aan hun stap? Welnu, ten eerste is er de ‘slim fit’ van deze cases. Deze zorgt ervoor dat je gevoelsmatig amper een verschil in dikte of gewicht gewaar wordt tussen de smart phone met en zonder het hoesje.

eigen htc nexus hoesjeEn uiteraard worden de telefoonhoesjes uit gepolijste kunststof daar niet minder UV-bestendig of krasvast van. De nieuwe HTC Desire Nexus telefooncases maken dus een optimale combinatie van gebruikscomfort en pragmatiek. Maar het pièce de résistance van deze laatste vernieuwing is ongetwijfeld de mogelijkheid om jouw telefoonhoesje 3D te laten bedrukken: in HD en met een hoogglans fotofinish. Jouw foto of eender welke afbeelding van jouw keuze prijkt dus binnen de kortste keren in HD op jouw smart phone: niet enkel op de achterkant, maar ook langs de zijkanten; niet enkel in de breedte en de lengte, maar ook in de diepte. Wel even oppassen, HTC-liefhebbers: de cases passen niet op de HTC Desire S, X of C.

Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!