Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

HTC M8 a.k.a. ‘The All New HTC One’?

Irma Hartman February 26, 2014

Zal de nieuwe HTC M8 onder de naam ‘The All New One’ door het leven gaan? Dat is alleszins wel wat @evleaks beweert op Twitter – en zijn berichtgeving is vaak betrouwbaar.

En nieuw, dus. Voorheen was er immers wel al sprake geweest van de ‘HTC One 2‘ en de ‘One+’, maar ‘The All New One’, dat is nieuwe informatie. Bij het publiek doet ze overigens meteen het nodige stof opwaaien. Velen verwijzen gelijk terug naar de derde generatie iPads, die van Apple de naam ‘The New iPad’ meekregen. Destijds werd deze naam immers ook maar weinig gewaardeerd door het publiek. Natuurlijk moet vervolgens ook meteen toegegeven worden dat Apple het wel degelijk redde met ‘The New iPad’. Maar HTC is Apple niet, zeker niet nu de verkoopcijfers van hun smartphones ook niet echt meer meewillen.

All new HTC One
Voorlopig wordt het dus nog even bang afwachten hoe de M8 uiteindelijke zal heten. Aangezien de HTC One als codenaam ‘M7’ meekreeg, lijkt de logica bij HTC toch niet helemaal zoek en de officiële release van de M8 is pas gepland voor 25 maart, tijdens evenementen gepland in New York City en Londen. Benieuwd of HTC dan kiest voor een verrassing, een logisch vervolg of gefronste wenkbrauwen met ‘The All New One’.

Tagged with: , , , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!