Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

HTC One Max, de Galaxy Tab van HTC

Irma Hartman August 18, 2013

HTC is nog niet verslagen en blijft komen met schitterende toestellen. Het nieuwste waar HTC mee zal komen is een gigantische HTC One, ook wel de HTC One Max. Het scherm zal een grote hebben van 5.9 inch en is uiteraard full HD. Ook zal het net als de One een zeer snelle Android smartphone worden want onder de behuizing schuilt een Qualcomm Snapdragon 800-processor, geklokt op 2,3 GHz.

HTC One Max

De HTC One Max foto’s nog voor de officiële aankondiging

 

Ook deze smartphone uit de One serie heeft een UltraPixel camera en, zo lijkt het, zeer goede ingebouwde boxen, wat de HTC One ook zo een goed toestel maakte.

Nu blijft natuurlijk de vraag, willen we een super grote One Max? Voor iedereen die veel video’s kijkt op een smartphone is het antwoord “JA”. Maar ben je zoals de meeste een gewone gebruiker die niet veel games speelt en af en toe een video kijkt is het grote scherm geen noodzaak. Maar in vergelijking tot de concurrentie van Samsung lijkt dit een betere smartphone te worden.

Wanneer je nog niet zo bekend bent met de HTC ONE serie, hebben we hieronder een video geplaatst om je een idee te geven.

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!