Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Huawei Ascend P7 zal op Android 4.4.2 KitKat draaien

Irma Hartman February 23, 2014

Het moet gezegd worden dat Huawei goed werk leverde met zijn Ascend P6. De makers zullen er dus op gebrand zijn het succes van dit toestel minstens te evenaren met hun opvolger, de P7. Toegegeven, het Chinese bedrijf heeft het bestaan van de P7 nog niet officieel bevestigd, maar geruchten over de nieuwe machine – die de codenaam ‘Sophia’ zou hebben meegekregen – houden nu al zeker een jaar lang aan.
De huawei ascend p7 roze
Onder deze geruchten kan onder andere een uitgelekt screenshot van de P7 gerekend worden. Dat dook recent op via Chinese computers. Het laat zien hoe de Sophia draait op Android 4.4.2. KitKat via Huawei’s Emotion UI 2.3.. Sophia zou dus wel eens de eerste Huawei smartphone met KitKat kunnen worden. Eerder deed verder ook al het gerucht de ronde dat de P7 een 5 inch scherm zou vertonen met een resolutie van 1080 x 1920, een achtercamera van 13MP met LED flash en een front-facing camera van 8MP. Het toestel zou ook beschikken over een RAM van 2GB en een intern geheugen van 16GB.

Maar vooralsnog blijven dat dus allemaal speculaties. Het is immers nog niet bekend wanneer de Huawei Ascend P7  zal worden voorgesteld aan het grote publiek. Verwacht wordt echter wel dat dit niet lang meer zal duren. Uitkijken maar…

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!