Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Goed nieuws voor iPhone 6 gebruikers: Apple verhelpt de apple Pay glitch

admin January 10, 2015

De laatste tijd ontstond er enige paniek toen bleek dat er een fout in de programmering van de Iphone 6 en 6+ was geslopen. Wanneer je de telefoon reset naar de fabrieksinstellingen bleek dat je vervolgens geen kaarten toe kunt voegen aan het mobiele betalingssysteem Apple Pay. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend aangezien het hele betalingssysteem in dat geval niet meer gebruikt kan worden. Er kwam dan ook een storm van kritiek van verschillende mensen en vele gebruikers gingen terug naar de winkel met dit probleem. Sommigen hadden vervolgens het geluk om een gloednieuwe iPhone 6 te krijgen. De voorraad was echter niet onuitputtelijk en anderen moesten dus teleurgesteld worden. Uit een post van iemand die kampte het zelfde probleem, lijken we op te kunnen maken dat het probleem inmiddels is opgelost.

Probleem opgelost!
Volgens een zeer recente post van een intensieve iPhone gebruiker, is het probleem inmiddels opgelost. Ook hij had last van de storing bij Apple Pay en kon na het resetten geen nieuwe kaarten toevoegen waardoor het systeem onbruikbaar was. Volgens deze gebruiker is het probleem ontstaan doordat het resetten van de telefoons bij een aantal pechvogels precies op hetzelfde moment plaats vond waarop Apple bezig was met het oplossen van server problemen. De problemen zijn volgens dezelfde bron nu echter verdwenen. Wanneer je jouw telefoon opnieuw reset, moeten de kaarten gewoon weer toegevoegd kunnen worden.

Is het bij jou ook opgelost?
Heb je te kampen (gehad) met dezelfde problemen met het betalingssysteem op je iPhone 6 of 6+? Dan zijn we zeer benieuwd of je telefoon het inmiddels wel doen. Probeer eens of het toestel nog steeds geen kaarten accepteert en laat hieronder weten of de problemen met jouw telefoon inmiddels opgelost zijn of niet! In de tussentijd kunnen we niet veel meer doen dan afwachten tot Apple met een officieel bericht naar buitenkomt met betrekking tot de Apple Pay glitch!

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!