Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

iOS 7 voor de iPhone 5S bekeken

Irma Hartman August 17, 2013
Wanneer je de officiële aankondiging van iOS 7 gezien heb klink het allemaal fantastisch. Wanneer je deze nog niet gezien hebt, hij staat hieronder.

iOS 7, wat het nieuwe systeem zal worden voor de iPhone 5S, maar ook voor de oudere toestellen, komt bijna. Voor de eerste keer zal de interface er echt totaal anders uit komen te zien. Niet gek, want de man achter deze interface is niemand minder dan Jony Ive, de man die de iPhones en iPads ontwormen heeft en nu ook verantwoordelijk is voor de software, ook wel iOS.

unlock je iPhone 5S in het nieuwe iOS7

Om te beginnen ziet het er allemaal erg fris en modern uit, maar is het bij lange na niet zo revolutionair als de echte Apple fans en Jony Ive je zullen doen geloven. Wel geeft het een nieuwe gebruikers ervaring wat tijd werd voor Apple. Een groot plus punt dus voor de iPhone 5S, waar het besturingssysteem uiteraard het best op zal draaien. Wat natuurlijk een antwoord is op een vraag van vele. Zal iOS7 goed draaien op mijn iPhone 5 of 4S? het antwoord is zoals je al verwacht, minder goed dan op de iPhone 5S. Alle zal het net iets minder goed en soepel draaien op oudere toestellen om de sales van het nieuwste model te pushen. Logisch natuurlijk, maar wel jammer.

Een “grote” verandering is dat de iconen nu plat zijn, en niet meer het 3D effect hebben. iOS7 iconenIn de beta is dit nog niet 100% het geval, maar tegen de tijd dat deze versie van iOS de wereld in geblazen word zal dit klaar zijn. Wanneer je iets opent zul je zien dat het iets wat doorschijnend is en dat je er als een soort mat glas doorheen kan kijken. De achtergrond beweegt iets langzamer dan de voorgrond waardoor je een gevoel van diepte krijgt. Iets wat voor de ene gebruiker een toevoeging zal zijn en voor de ander storend. Ook de multitasking functie werkt prettiger en is overzichtelijker gemaakt. Safari heeft nu een betere interface maar hou er rekening mee dat je nu een zwarte balk hebt, boven, onder, links en rechts. Maar dit wordt waarschijnlijk nog opgelost.

iPhone 5s met iOS7 officieel

Al me al zal het een fantastische release worden van de iPhone 5S in combinatie met iOS7.

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!