Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

iPhone 5 of iPhone 5s met jouw foto er op

Irma Hartman February 25, 2014

Een haarscherpe foto en tekst of logo, zelfs je eigen ontwerp op je iPhone 5 of iPhone 5s. Dat is mogelijk door jouw smartphone te upgraden met een prachtige 3 dimensionale, rondom bedrukt iPhone 5 hoesje.
Met deze trendy telefooncase zul je zeker opvallen. Het uiterst dunne hoesje biedt bovendien bescherming aan je kostbare iPhone. Het materiaal van het gepolijste kunststof hoesje is bijzonder sterk en krasvrij. De hoogglans fotofinish is van uitstekende kwaliteit, want het is UV-bestendig. De bedrukking blijft hierdoor helder en vervaagd niet. De vormgeving van de case is gebruikersvriendelijk, want het heeft uitsparingen op de plekken waar de camera, USB-poorten en andere knopjes zich bevinden.

Uniek ontwerp
Maak je eigen unieke creatie. Laat je vrienden versteld staan en ontwerp je eigen iPhone 5s hoesje. Door je favoriete foto in onze editor te zetten en er een trendy design en tekst bij te maken, heb je snel en eenvoudig een origineel ontwerp. Indien je enige hulp nodig hebt kun je zelfs gebruik maken van een van de vele designontwerpen in de foto-editor.
Verwen jezelf, ontdek je creativiteit en verras jezelf of een ander met een uniek en persoonlijk cadeau.

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!