Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

1

iPhone 5s: de Smartphone voor het Trainen

Irma Hartman June 22, 2014

Na de aankondiging van het nieuwe HealthKit platform voor iOS 8, brengt Apple nu ook een eerste iPhone commercial uit sinds zijn laatste Worldwide Developers Conference (WWDC). Ook in deze commercial laat Apple zijn focus op gezondheid en fitness blijken. De Apple iPhone 5s is immers voorzien van een groot gamma fitness applicaties zoals de Misfit Shine en de miCoach Smart Ball van Adidas. Ook de Stronglifts app verschijnt in het reclamefilmpje.

sport app iPhone s

Over de doelgroep van de Apple iPhone 5s kan voorlopig dus allerminst twijfel bestaan. In Amerika ging de spot – die als titel Strenght meekreeg – bijvoorbeeld in première tijdens de finale van de Stanley Cup tussen de L.A. King en de New York Rangers. En de advertentie zal ook onlosmakelijk verbonden worden met de ontknoping van het NBA basketbal seizoen – een beladen confrontatie tussen Miami Heat en de San Antonio Spurs.

Ook aanwezig in de campagne is de nieuwe slogan van Apple: “You’re more powerful than you think” (“Je bent krachtiger dan je denkt”). De catch phrase wordt begeleid door de tonen van Chicken Fat, een Amerikaans lied geschreven in 1961 om de schoolgaande jeugd tot meer beweging aan te zetten.

 

De Sport app voor de iPhone 5s – Video

Tagged with: ,

Comments (1)

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!