Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Onthulling iPhone 5s en iPhone 5c op 10 september

Irma Hartman August 28, 2013

Het is nog niet 100% zeker, maar wel bijna zeker dat de nieuwe iPhones op 10 september onthuld zullen worden. Er zijn al meerdere berichten, die aangeven, dat het begin september zal zijn, voordat de nieuwe iPhones onthuld zullen worden. Rond deze datum zal er ook met de iOS 7 aan de slag worden gegaan. Op 19 september 2012 is iOS 6 beschikbaar gesteld, en op 21 september werd de iPhone 5s verkocht. Maar er wordt gesproken over nieuwe iPhones, want de verwachting is dat er bij Apple meerdere updates worden uitgebracht.

iPhone 5s

De verwachting is een update van de iPhone 5, de iPhone 5s genaamd. Er wordt ook gesproken over de iPhone 5C. Er zijn al veel foto’s uitgelekt de afgelopen maanden. Deze geven sterke aanwijzingen voor een nieuw toestel.

Het is de laatste tijd alleen wat stiller over de iWatch. Daar was eerder veel meer nieuws over.

iWatch

De lancering hiervan wordt eerder verwacht in 2014. Het blijft nog even spannend of dat de meerdere nieuwe iPhones worden onthuld op 10 september, maar we hebben een groot vermoeden dat dit waargemaakt gaat worden! De iWatch kan dan nog wel op zich laten wachten, maar dat er wat nieuws aan zit te komen bij Apple dat is wel duidelijk!

Tagged with: , , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!