Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

2

De Samsung Game Pad Speel console games op je telefoon met echte knoppen

Irma Hartman March 20, 2013

Onlangs heeft Samsung hun grote nieuwe top telefoon voor het komende jaar aan het publiek getoond; de Samsung Galaxy S4.

Games op android

Tijdens deze onthulling had Samsung nog een paar andere interessante accesoires getoond waaronder een game controller. Deze controller, genaamd de Samsung Game Pad, kan je aan de zijkant van je smartphone bevestigen en zo games spelen op je telefoon maar dan met het gemak van echte knoppen. De controller heeft veel weg van een Microsoft Xbox 360 controller en komt met twee analoge sticks, een digital-pad, vier knoppen en schouder knoppen erop. Hij maakt verbinding met je telefoon via bluetooth en Samsung bundelt er gelijk 8 games bij. Tevens kun je via de HDMI port van de Samsung Galaxy S4, de telefoon met je TV verbinden om er zo een echte game console ervaring van te maken.  Tijdens de onthulling viel trouwens op dat Samsung heeft aangekondigd dat de Game Pad schermgrootten ondersteund tot en met 6.3 inches oftewel 16 centimeter. Dat is nou toevallig de grootte van de nieuwe Samsung Galaxy Note III of zo gaan de geruchten. In ieder geval zijn wij zeer beniewd in het testen van de controller. De Samsung Game Pad zal vanaf mei dit jaar verkijgbaar zijn, maar het is nog onbekend hoeveel hij zal kosten.

Gamepad Samsung

 

Comments (2)

  1. Cool bericht! ben benieuwt of Sony en Nintendo nog kans maken nu Apple en Samsung de gamemarkt opgaan. Apple heeft al veel gewonnen als het gaat om marktaandeel met de iPad. Denk dat dit wel een grote kans maakt!

    Reply

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!