Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Google Play Music 5.4 update, off line radio en meer

Irma Hartman February 20, 2014

Google Play Music is een app die je de mogelijkheid geeft om muziek te ontdekken, af te spelen en te delen via Android en internet. Google komt binnenkort met een update van de Google Play Music app voor Android. Deze 5.4 versie heeft interessante en nuttige wijzigingen. Het belangrijkste nieuwtje wordt de toevoeging van de off line radio functie. Dit betekent dat je radio kunt beluisteren, zelfs als je niet met het internet bent verbonden. Door eenvoudig de optie ‘Keep on device’ te kiezen wordt het radiostation opgeslagen.

Google music play 5.4 interface

De Play Music app beheert al je gekoppelde apparaten. De online service heeft een limiet van 10 apparaten. Om meer toe te voegen moet de oude worden gedeautoriseerd. Dit moest eerder via het webinterface gebeuren, maar kan nu eenvoudig met behulp van deze nieuwe app.

Andere wijzigingen zijn interface gerelateerd, zoals de aanwezigheid van een knop ‘vernieuwen’ om de cloud inhoud met je apparaat te resynchroniseren. Er is een mogelijkheid om een bug fix situatie te verwijderen en om de ‘Connect to device’ en de ‘Play Next’ knop toe te voegen. Ook kan een track in de afspeellijst worden verplaatst. In de zijbalk en in het menu kunnen extra opties worden gekozen.

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!