Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Gouden tijden voor iPhone reparateurs

Irma Hartman July 12, 2014

Sinds enige tijd gaat het aantal verkopen van smartphones naar beneden. De voornaamste reden is dat de consument “wij” niet meer gemotiveerd worden om een nieuw toestel aan te schaffen. De verschillen tussen de laatste high end smartphones en die van vorige jaar zijn relatief klein. Twee jaar geleden was men bereid om meerdere mobiele abonnementen te nemen om zo “gratis” een nieuwe smartphone te krijgen. Kwam er een nieuw toestel maar was je nog 12 maanden gebonden aan een contract, nam men gewoon een tweede abonnement om zo het nieuwst toestel te bemachtigen. Deze tijden lijken voorbij. Het verschil tussen de iPhone 5 en de iPhone 5s of de verschillen tussen de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy S5 zijn gewoonweg niet vernieuwend of interessant genoeg. Fingerprint scanning of een hardslag meter zijn doen de verkopen geen eer aan.

Dat betekend dat de gouden tijden van de smartphone reparatie aangebroken zijn. Aangezien met langer met hun smartphone doet is het zeker het geld waard om even te Googelen naar iPhone reparatie, en tal van partijen komen naar voren. Zelf hebben wij zeer goede ervaringen met New Phone Fix, goede service en goede prijs.

iphone reperateur

Ook betekend dit dat men voorzichtiger wordt met de smartphone en dat de telefoonhoesjes beter verkopen. De variatie hierin groeit met de dag en de fabrikanten zoals Sony en Samsung gaan hier dan ook in mee. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je hoesjes te personaliseren.

Tijden veranderen dus, maar gelukkig ontwikkeld de markt mee.

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!