Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

HTC M7 (dual-SIM) en HTC M8 krijgen een Lollipop update

Irma Hartman May 12, 2015

De HTC M7 en de HTC M8 ondergaan momenteel een zogenaamde Lollipop OTA update. De Dual-SIM versie van de HTC One, de M7, startte zijn update-proces ondertussen al in Indië. Het is echter nog niet bekend of het om een globale of regionale update gaat. Hoe dan ook, na de Lollipop OTA update, die ongeveer 675 MB groot is, loopt je HTC op Android 5.0 Lollipop, software versie 7.117.720.6.
Deze update komt er iets minder dan een week nadat HTC bekend maakte dat de HTC One Mini en de HTC Mini 2 net geen update zouden ontvangen. Het is daarbij ook opmerkenswaardig dat de reguliere versie van de HTC M7 de Lollipop update al eerder dit jaar, in maart, onderging. Het uitrollen van de Android 5.0 Lollipop update voor het vlaggenschip van 2013 (de One M7) begon in Indië, Signapore, Maleisië en andere Aziatische regio’s. Zo paste de Taiwanese producent eindelijk de OTA (Over The Air) methode toe op de twee jaar oude handset. In Indië ontving de M7 daarbij meer precies het Lollipop OTA pakket in een ingebouwde versie (7.21.707.105) van zo’n 774.82 MB groot. Elke regio kreeg hier een ander versienummer, telkens van om en bij de 800 MB groot.
Dankzij de Lollipop update krijgt de HTC One onder andere een nieuwe lock screen en een notification user interface met verbeterde privacy features. Het eerder recente apps menu zal alweer uitgebreid worden en kan nu meerdere pagina’s ondersteunen. Zo worden de limieten van het huidige systeem zonder meer opgeheven. Deze update is zo min of meer dezelfde als die die tijdens de afgelopen maand ook werd toegepast in Europa.
Wijzelf zouden gebruikers aanraden de download van Lollipop OTA te volbrengen via een WI-FI netwerk. Graag vernemen wij achteraf ook wat je ervan vond, en of je iets bijzonder opvalt aan de uiteindelijk update.

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!