Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Maak van je woning een Smarthouse met een iphone app

Irma Hartman February 6, 2014

zonwering bedienen met iphone app.

Met Tahoma domoticaintegreert Somfy gemotoriseerdeproducten zoals rolluiken, zonwering, gordijnen, projectieschermen, horren enmarkiezensamen metverlichting enthermostaatin een eenvoudigte gebruikenbesturingssysteem. Maakscenario’svoor het creëren van de perfectestemming en stel schema’sin omuw huis te automatiseren. Ervaarhet gemaken de luxe vanhome control in ROMApad-controlers, uw computer, en een scala aanmobiele apparaten.

 Creëer een natuurlijke balans

Creëer een balans tussen natuurlijk licht, kunstmatig licht en omgevingstemperatuur. U maakt een schema met energiebesparende instellingen door bijvoorbeeld elke werkdag, als niemand thuis is de zonwering om 9.00 uur te laten zakken. Met het “zomer-weg-scenario” beperkt u de opwarming via de vensters van uw woning, waardoor de airconditioning op halve kracht kan werken en hierdoor aanzienlijk in kosten wordt bespaard.

Bedienen met iPhone app

En omdat onze mobiele communicatiemiddelen in deze tijd als ondergoed aan ons lijf kleven, zijn al deze scenario’s vanuit een app te bewegen. Elke sturing rond het huis is op de Tahoma-app te volgen, waarbij de actuele situatie op ieder moment is af te lezen. Of een rolluik open- of dichtstaat is geen vraagteken meer maar slechts enkele bewegingen op uw mobiel of iPad. En of u nu in uw woning aanwezig bent of aan de andere kant van de wereld, het antwoord is binnen enkele minuten te verkrijgen.

App interface

 

Kortom, uw woning in beweging op elk moment van de dag, waar u ook bent. 

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!