Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Personaliseer jouw telefoonhoesjes

Irma Hartman March 11, 2014

Vandaag de dag is er heel wat mogelijk met je smartphone, ook op het gebied van de telefoonhoesjes. Die zijn tegenwoordig immers niet enkel ‘slim fit’ of krasvast en uv-bestendig; ook kun je ze beter dan ooit personaliseren: met een eigen foto of ander beeldmateriaal naar jouw keuze.
zelf gemaakt hoesje
Zo kun je zo goed als alle smartphone merken en de meeste van hun varianten volledig van jezelf maken. Bovendien is de kwaliteit en de afwerking van deze ingreep top: 3D, HD en een hoogglans fotofinish. Beter nog: er bestaan ondertussen al diverse modules, sites en winkels waar een eenvoudige online procedure je in geen tijd doorheen het ganse drukproces leidt. Zo hoef je niet eens je huis meer uit om jouw telefoonhoesjes te personaliseren. En er is ook geen gedoe meer met bestanden die van hier naar daar moeten worden getransfereerd: je haalt alles gewoon simpelweg van je eigen computer.

Het kost vandaag dus hoegenaamd geen moeite meer om jouw telefoonhoesje echt uniek maken: de mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid; de kwaliteit is top, zowel van de hoesjes als van hun afbeelding; en de hele aankoop- en drukprocedure is uitzonderlijk simpel.

Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!