Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Populaire en visuele Yahoo weer app voor Android

Irma Hartman August 29, 2013

Het moment is eindelijk aangebroken, de Yahoo Weer applicatie is eindelijk uitgebracht voor Android. Deze applicatie is al enige tijd beschikbaar en ook erg populair bij iOS gebruikers. Met deze app kan het huidige weer worden bekeken, net als de weersverwachtingen. Het is een zeer visueel ingestelde applicatie. Er worden foto’s gebruikt van de Yahoo-dienst Flickr, deze foto’s zijn gemaakt door fotografen die door Yahoo zijn uitgekozen. Iedereen mag foto’s insturen en ook deze foto’s kunnen hier dan worden getoond bij de applicatie.

Yahoo weer app android

Er zijn volop mogelijkheden met de Yahoo weer applicatie. Er wordt een foto geplaatst van de betreffende locatie waar de gebruiker momenteel is met het huidige weerbeeld. Er kan gekozen worden voor een vijfdaagse voorspelling, hierbij wordt ook weersinformatie gegeven.

Yahoo weer app amerika

Het toestel kan ook zijwaarts worden gedraaid als u meer informatie wilt bekijken. Er kan hierbij worden gedacht aan de windkracht, de luchtdruk, neerslag, de stand van de maan en de stand van de zon. In totaal kunnen er tien verschillende weerlocaties worden opgeslagen. De informatie wordt gehaald van The Weather Channel. Wilt u ook gebruik maken van deze applicatie? Deze kan hier nu worden gedownload: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yahoo.mobile.client.android.weather. U bent dan vanaf nu altijd op de hoogte van het weer de komende dagen!

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!