Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Smartphones zijn thuisblijvers tijdens de vakantie

Irma Hartman August 30, 2013

Veel mensen zijn alweer terug gekomen van vakantie en er is gebleken dat veel mensen zijn/haar smartphone thuis laten tijdens de vakantie. De reden; kostenbesparen en bang voor schade. Hieronder leest u hoe mensen kosten willen besparen door hun telefoon thuis te laten tijdens de vakantie.

Gebruik maken van prepaid

De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat als je je smartphone of telefoon bij de hand hebt dat je gebruik zult gaan maken van het toestel. Al is het geen bellen of smsen is het wel het gebruiken van internet. Omdat deze kosten direct buiten de bundel van je abonnement vallen kan dit erg duur uitvallen. Om deze reden laten veel mensen zijn/haar smartphone thuis en nemen een oude telefoon mee met een prepaid simkaart. Zo kunnen ze zelf vaststellen welk bedrag zij maximaal uit willen geven op vakantie aan telefoonkosten. Ze kunnen met simkaart prepaid bellen, sms’en en als je prepaid internet hebt kun je ook internetten. Zo kun je nooit meer uitgeven dan je te besteden hebt en kun je toch in contact blijven met de thuisblijvers.


Geen geld voor reparaties

Naast het feit dat de abonnementskosten hoog uit kunnen vallen, zijn de mensen bang dat zijn of haar toestel schade oploopt. Op vakantie komt het toestel toch al snel in aanraking met zand en water. Dit kan voor beschadigingen of zelfs een defecte telefoon zorgen. Reparaties kosten al snel minimaal 50 euro, dit is natuurlijk zonde van je geld en is daarom een reden voor veel mensen om je telefoon thuis te laten.

Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!