Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Studentmobiel wint de “Best Telecom E-tailer” prijs.

Irma Hartman August 31, 2013

 

 

De Best Telecom E-tailer is gewonnen door Studentmobiel.nl. Je kunt hier een GSM met abonnement afsluiten, maar je kunt ook een los abonnement (sim only) kiezen, een los toestel kopen of uw contract verlengen.

graham awards

De reden dat zij de Best Telecom E-tailer prijs heeft gewonnen, merk je wanneer je gebruik maakt van Studentmobiel. De klantenservice is bijvoorbeeld van 09.00 uur tot 21.00 uur op werkdagen goed bereikbaar en je kunt op verschillende manieren jouw producten bestellen. U kunt denken aan de standaard bestellingen, maar ook aan de 24uurs Express of op maat bestellingen.

Studentmobiel
Heeft u interesse in de Samsung Galaxy S4? Deze kunt u bij Studentmobiel dan als los toestel kopen, maar ook in combinatie met een abonnement. Je plaatst dan de bestelling op de website, dan krijg je per mail een bevestiging met het contract, of je krijgt het thuisgestuurd, net wat jij prettig vindt. Dan dien je het contract te ondertekenen en terug te sturen.


Samsung Galaxy S4
Dit kan met jouw identiteitsgegevens (per mail en per post). De bestelling ontvang je dan wanneer het door de provider is goedgekeurd. De meeste toestellen zijn bij Studentmobiel op voorraad, de kans is daarom groot dat je de Samsung Galaxy S4 snel zult ontvangen en kunt gebruiken!

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!