Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Waterdichte iPhone 6 case

Irma Hartman July 15, 2015

De laatste tijd is enige controverse ontstaan met betrekking tot wat Apple dit jaar weer eens zal aanvangen met zijn line-up iPhones. Terwijl sommigen gewoon veronderstellen dat de topspeler op de markt het gewoonlijke pad zal volgen (dit is: eenzelfde look met een geüpdatet interieur); gaan er nu ook al even stemmen op dat dit patroon voor het eerst zal worden doorbroken. Dat zou gebeuren door de fabriek in Cupertino. Als het van deze jongens afhangt zal de iPhone 6 en iPhone 6 Plus dit jaar immers geen 6s worden, maar meteen een 7.

Natuurlijk, deze soep zal minder heet gegeten worden dan dat ze nu wordt geserveerd. Wat er ook mag gebeuren, de nieuwe serie iPhone is meer dan waarschijnlijk nog wel even veraf. En toch: het hield de Duitse designer Martin Hajek niet tegen om een aantal prachtige simulaties te maken van hoe die iPhone 7 er zou kunnen uitzien. Wie is Martin Hajek? Martin Hajek is gewoon een fan van Apple en de iPhone, iemand zoals jij en ik dus. Behalve dat hij dus toevallig ook een designer is. Als gevolg zijn zowel zijn ontwerpen als zijn foto’s daarvan best de moeite waard.

Misschien wel het meest opvallend aan Hajeks iPhone 7 is een nieuwe home-button. Deze knop is hier een onderdeel van de display. Allicht werd Hajek voor deze ingreep geïnspireerd door een patent dat Apple recent verwierf. Dit patent behelst de technologie die nodig is om vingerafdrukken te lezen. Deze techniek zou als een onderlaag onder de display van de toekomstige iPhones worden geïmplementeerd.

Een ander opvallend element in deze Duitse iPhone is het frontpaneel, dat volledig gedomineerd wordt door de display. Omlijsting en dergelijke worden in dit ontwerp werkelijk tot een absoluut minimum herleid, zelfs wanneer het aankomt op de bovenlijst, die uiteraard de voorcamera omvat. Bijzonder is voorts ook het lichtgevende Apple-logo achteraan, een ontwerp dat in Hajeks fantasie alvast gekoppeld wordt aan een functie die toelaat deze feature aan of uit te schakelen. Tot slot hield de Duitse ontwerper ook nog rekening met de aankoop door Apple van Linx, een bedrijf dat smartcamera’s produceert. Daarom gaf Hajek de achterkant van zijn design een tweelens-camera mee.

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!