Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Gebogen LG G Flex binnenkort ook in Europa

Irma Hartman February 17, 2014

Wat is krom, stijlvol en verschijnt eind februari in meer dan twintig Europese landen? De nieuwste LG G Flex, natuurlijk! De jongste telg van het Koreaanse LG is uitgerust met een licht gebogen scherm dat je bel- en kijkcomfort opmerkelijk verhoogt. Ook foto’s nemen wordt een stuk eenvoudiger dankzij de 13 megapixel camera met OIS (Optical Image Stabilisation) aan de achterkant. Verder beschikt de smartphone over een P-OLED 6-inch scherm en een Snapdragon 800-processor (Quallcomm). Bovendien zorgt de zelfhelende achterzijde van de smartphone ervoor dat oppervlakkige krassen vanzelf verdwijnen. Om alles draaiende te houden, is het Android-toestel tot slot voorzien van een krachtige 3500 mAh-batterij.

LG G Flex gekantelt naar achter

De LG G Flex werd oorspronkelijk enkel geproduceerd voor thuismarkt Zuid-Korea, maar de gebogen smartphone lijkt ondertussen bezig aan een wereldwijde opmars. De drie grootste Amerikaanse netwerkoperatoren (AT&T, Sprint, en T-Mobile) voegden het model begin januari al toe aan hun gamma. Binnenkort is de smartphone met gebogen scherm dus eindelijk ook beschikbaar in meer dan twintig Europese landen – waaronder ook Nederland en België.

Geïnteresseerden kunnen het Koreaans juweeltje onder andere kopen bij T-Mobile of The Phone House of online bij Studentmobiel of GSM Wijzer. Exacte details zijn er nog niet, maar je mag rekenen op een richtprijs van 750 tot 800 euro.

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!