Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

LG G Flex, de eerste smartphone met een gebogen batterij

Irma Hartman April 17, 2014

Enkele weken geleden, bevestigde LG Chem dat het met succes een gebogen batterij heeft ontwikkeld. Zoals verwacht, weten we nu definitief, dat de onlangs aangekondigde LG G Flex met deze batterij zal worden uitgerust. De batterij is speciaal voor de eerste smartphone van LG met een gebogen scherm gemaakt.

LG Chem heeft zijn gepatenteerde ‘Stack & Fold’ technologie toegepast, dat geweldig werkt bij het minimaliseren van de druk op de batterijonderdelen. Tegelijkertijd is het bedrijf erin geslaagd om de hoge stabiliteit en prestatie van de batterij te behouden. Zelfs met de onorthodoxe vorm van de LG G Flex zit er in de gebogen batterij maar liefst 3500mAh.

Een andere vernieuwde batterij, die eerder deze maand door LG Chem werd gepresenteerd, bevat ‘Stepped en Cable’ technologieën. Deze innovatie maakt het mogelijk, dat twee batterijen op een ongebruikelijke manier op elkaar kunnen worden gezet, waardoor er meer ruimte in het toestel overblijft voor andere toepassingen. Bovendien zorgt het ontwerp van de batterij voor laag elektriciteitsgebruik en blijft het warm worden van de batterij tot een minimum beperkt.

LG Chem PR Film

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!