Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

1

Het verborgen talent van de Motorola Moto G

Irma Hartman February 18, 2014

Wie Motorola Moto G zegt, zegt betrouwbare smartphone aan een scherp prijsje. Met dit toestel komt Motorola immers tegemoet aan een steeds groter wordende groep van gebruikers die kwaliteit willen, maar liever niet meer dan tweehonderd euro uitgeven.

Deze Android4.3–smartphone is uitgerust met een 4,5 inch-scherm (1.280×720 pixels) en wordt aangestuurd door een Snapdragon 400 – quadcore processor (Qualcomm). In vergelijking met duurdere modellen heeft de Moto G een in theorie eerder beperkte batterij (2.070mAh), maar dit laat zich nauwelijks voelen in de praktijk. De smartphone wordt standaard geleverd in een zwart jasje, maar dankzij het vervangbare achterpanelen en een waaier aan flip covers kan je kiezen uit maar liefst zes trendy kleuren.

Maar de Moto G heeft met zijn interne nanocoating ook een verborgen talent. Erica Griffin, beroemd smartphone reviewer, dompelde het toestel genadeloos onder water tot een maximumtijd van dertig minuten. Dodelijk voor heel wat toestellen, maar dit model overleefde de watertest met glans en glorie. Na het toestel even te laten rusten, bleek de Moto G perfect in orde – van telefoon en camera tot touch screen en wifi. Een aangename verrassing van niet te onderschatten waarde!

Ontdek hier alle details in onze Motorola Moto G Review.

Tagged with: ,

Comments (1)

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!