Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Motorola Moto G Cover

Irma Hartman February 21, 2014

De Motorola Moto G is een aantrekkelijk geprijsde smartphone. Het heeft een vrij groot 4.5 inch scherm en de krachtige processor van het apparaat tref je eerder aan in de duurdere prijsklasse van het middensegment. Met andere woorden; gezien de geboden kwaliteit heb je de Motorola Moto G voor een zacht prijsje.

Motorola Moto G  covers

De achterkant van de behuizing kan eenvoudig worden verwisseld. De traditionele kleur zwart kan naar wens worden aangepast aan eigen voorkeur in meerdere kleuren. Op het eerste gezicht lijkt het losmaken van de deksel een lastig klusje, maar na het zien van de video van Motorola is de smartphone in een handomdraai te openen.
De smartphone moet allereerst in verticale positie worden vastgehouden met de camera aan de onderkant. Door vervolgens de rechterduim op het Motorola logo te drukken en met de linker hand de bovenkant van het toestel vast te pakken laat de deksel gemakkelijk los.

Kortom, deze Motorola Moto G review lijkt een beetje summier, maar is dat echter niet. Los van de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding is de optionele verwisselbare deksel in verschillende kleuren een leuke toevoeging waar veel belangstelling voor is. Gadgets zijn gewilde hebbedingen tegenwoordig.

Maar los van de behuizing zijn er natuurlijk ook telefoonhoesjes verkrijgbaar

Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!