Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Een Nokia Lumia 1520 of…?

Irma Hartman February 24, 2014

Na alle lekken en speculaties is het eindelijk zover: de Nokia Lumia 1520 is er. Onlangs werd hij officieel voorgesteld en het moet gezegd worden dat hij er schitterend uitziet in zijn kleurrijke jasje. Bovendien is er meer, want de Nokia Lumia 1520 is zeker een aankoop waard. Deze phablet heeft immers veel te bieden, inclusief een voortreffelijk touch screen, een supersnelle processor en een veelbelovende PureView camera.

Tegelijk moet echter ook gezegd worden dat de Nokia niet in een klasse apart speelt. Er zijn zelfs een hele resem alternatieve toestellen te bedenken die jouw overweging waard zijn vooraleer deze Nokia te kopen. Waarom? Welnu, met een ruwe prijs van zo’n 750 Dollar is de handset van deze Nokia relatief duur. Ook mag niet vergeten worden dat deze Nokia, zoals alle Lumia smartphones, gebruik maakt van Windows Phone 8 en niet van Android. En dan zijn er natuurlijk ook nog altijd die kopers voor wie de Lumia 1520 gewoonweg te groot en te zwaar zal zijn, te weinig verfijnd van design en te laagwaardig qua materiaalkeuze.

En dus, voor diegene die houden van phablets, maar die zichzelf niet terugvinden in de Nokia Lumia 1520, hebben wij hieronder een lijstje samengesteld met waardige alternatieven. Check it out!

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!