Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

Reviews

Uitleg

Hier vind je smartphone reviews van de meest verkochten en meest populaire smartphones in Nederland van onder andere Apple, Samsung, Nokia, LG, Motorola en Sony. Druk op het review open icoon icoon om de reviews van een specifiek merk te openen.

Apple

Apple in fontiPhone is de naam van de smartphones van Apple en ondertussen zijn we al bij de iPhone 5. Alle iPhones zijn high end toestellen welke een garantie op succes zijn in de telecom industrie, voornamelijk door de komst van de iPhone is Apple het grootste en rijkste bedrijf ter wereld geworden.
 De iPhone 5s Review  De iPhone 5 Review iphone 6
 iPhone 5c Review  iPhone 5 Review  iPhone 6 Review

Samsung

 

Samsung in fontSamsung is de grootste aanbieder van Smartphones in Nederland en heeft zowel grote high end toestellen als mooie budget smartphones. Lees hier op Telecom Blogg alles over deze fantastische toestellen.
 De Samsung Galaxy S3 Review  De Samsung Galaxy Core Review  De Samsung Galaxy S4 mini Review

Samsung Galaxy S3 review

Samsung Galaxy Core review

Samsung Galaxy s4 mini review

 De Samsung Galaxy S5 Review
 Samsung Z review Samsung A5 review
Samsung Galaxy S5 review Samsung Z Review  Samsung Galaxy A5 Review 

Sony

Sony logoSony houd zich vanaf 2001 al bezig met het ontwikkelen van mobiele telefoons, toen der tijd onder de naam Sony Ericsson en vertegenwoordig 100% onder de Sony vlag met als populairste smartphone serie, de Xperia lijn.
 De Sony xperia z1 compact Review  Sony Xperia T3 review
 Sony Xperia Z1 Compact review  Sony Xperia T3 Review

Motorola

 

Motorola logoMotorola is een van de oudste mobiele telefoon ontwikkelaars. Het is een bedrijf met een hectisch verleden. Een aantal jaar geleden storte de vraag naar Motorola toestellen in door de hype om de iPhone en Samsung Galaxy lijn. Google heeft Motorola toen gekocht maar in 2014 weer van de hand gedaan. Wel doet Motorola het nu aardig met nieuwe lijnen als de Moto serie.
 De Motorola Moto G Review
 Motorola Moto G Review

Nokia

 

Nokia LogoNokia is al jaren een van de grootste spelers op het gebied van mobiele telefoons. Sinds de opkomst van Android en Samsung is het iets minder gegaan met Nokia maar Microsoft heeft het daarom gekocht. Nokia is dan ook de enige partij welke al haar smartphones op Windows Phone heeft draaien.
 De Nokia Lumia 1520 Review
 Nokia Lumia 1520 Review

LG

 

LG logoLG is de op twee na grootste ontwikkelaar van smartphones ter wereld. Het breng veel technologieën uit andere takken, als de televisie tak, naar de smartphones. Ze was LG de eerste met een gebogen smartphone in 2014.
 De LG G Flex Review
 LG G Flex Review

Huawei

 

Huawei logo
Huawei is een van werelds grootste telecom bedrijven. In Nederland levert het onder andere 2G, 3G en 4G netwerk aan providers als T-Mobile en KPN. Maar Huawei is voornamelijk bekend van de goedkope maar toch zeer goede Smartphones. De high end toestellen van Huawei zijn altijd stukken goedkoper dan de concurrentie en doen niet veel onder qua specs.  De belangrijkste series zijn de Ascend P serie en Ascend  G serie.
 huawei ascend p7 review
 Huawei Ascend P7 review

 

Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!