Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

Samsung Galaxy A5 review

Samsung Galaxy A5 review

De nieuwe A-serie van Samsung zal binnenkort verschijnen en als deze nieuwe lijn de helft van de aandacht krijgt, die de S-serie tegenwoordig genereert, zal de Zuid-Koreaanse fabrikant zeer tevreden zijn. In dit artikel bespreken we de Samsung Galaxy A5, die vooral erg veel indruk maakt met het slanke en scherpe uiterlijk.

Samsung Galaxy A5

Net als de Samsung Galaxy A7 die in maart in Nederland zal verschijnen, is de A5 erg slank.De telefoon heeft een wit metalen frame en maakt veel indruk met de parelachtige afwerking. Bovendien heeft de Samsung Galaxy A5 een grotere scherm dan voorganger A3. De Galaxy A5 beschikt over een Super AMOLED displey en een camera met 13 Megapixels.

Uiterlijk wordt steeds belangrijker

Het uiterlijk van de telefoon lijkt met de komst van de A-serie nog belangrijker te zijn geworden. De Alpha, die in eerste instantie uitkwam als preventieve actie tegen de iPhone 6, lijkt het begin van een nieuwe strategie van Samsung. Die strategie is simpel: zorg dat je dezelfde telefoons maakt die op dit moment zeer populair zijn, maar maak het uiterlijk nog beter, waardoor mensen ze sneller in hun hart sluiten.

Galaxy A design

Omdat Samsung een deel van hun grip op de markt heeft verloren, lijkt het erop dat ze op deze manier terug willen komen waar ze waren. Of dit ook daadwerkelijk lukt, is nog maar de vraag. Natuurlijk houdt iedereen van een goed uitziende telefoon. De rivalen zoals Motorola en Sony komen echter met goedkopere telefoons die ongeveer dezelfde kenmerken hebben. De vraag blijf daarom of de consumenten alleen voor het uiterlijk meer willen betalen. Samsung gokt echter van wel.

Meer dan een kostbaar speeltje

Natuurlijk doen we de Samsung Galaxy A5 tekort als we stellen dat het enkel een kostbaar speeltje is. De telefoon beschikt over een Snapdragon 410-chipset en de display is groot genoeg voor een uitstekende resolutie. Natuurlijk maakt Samsung ook bij dit toestel gebruik van een Super AMOLED display, die bekend staat om het uitstekende contrast. Met een 2,300mAh batterij zou de telefoon bovendien langduriger prestaties moeten leveren dan de Galaxy Alpha.

Samsung Galaxy A5 selfie video

Samsung Galaxy S5 kopen

 

 De Samsung Galaxy S5 Review   studentmobiel 200x200

 

 De Samsung Galaxy S5 Review  GSMwijzer 200x200

 

Samsung Galaxy A5 nieuws

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!