Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

Samsung Galaxy S3 Review

Terug naar reviews

De Samsung Galaxy S3 is een smartphone die al de best verkochte Android smartphone ter wereld werd. Ook al is de Samsung Galaxy S4 op de markt, verkoop deze telefoon nog ongelofelijk goed.

Samsung Galaxy S3 review

Het besturingssysteem van de Samsung Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 draait op het populaire besturingssysteem Android Jelly Bean. Een leuke functie van Jelly Bean, de nieuwste versie van Android, is Google Now. Dit geeft zodra je iets zoekt praktische extra informatie. Denk bijvoorbeeld aan je afspraken die je die dag hebt staan, of het weer. Ook laat het zien hoe lang je over je reis doet wanneer je onderweg bent, mede door Google Maps. Het werkt zo prettig dat na een week of 2 je niet meer zonder kunt.

Het besturing systeem komt goed tot zijn recht omdat de Samsung Galaxy S3 uitgerust is met sterke hardware. Er zit een razend sneller Quad core processor in met 1GB aan RAM geheugen. Dit betekend dat alles soepel verloopt. Denk bijvoorbeeld aan het switchen tussen de tabbladen waar je jouw apps hebt staan.

Samsung Galaxy S3 Android Jelly Bean

Ideaal is aan Android Jelly Bean op de Samsung Galaxy S3 is dat je contacten automatisch aan elkaar gekoppeld worden. Zo worden je Twitter, Facebook, mail, WhatsApp, LinkedIn en gewone telefoon contacten aan elkaar verbonden. Hierdoor zie je direct de foto’s van je contacten wanneer je door je telefoon boek bladert en je eindelijk echt gebruik maakt van deze optie. Waar je vroeger nog foto’s toe moest voegen aan al je vrienden, wordt dit nu voor je gedaan door Google. Ook krijg je de mogelijkheid om op tig verschillende manieren contact te maken met je vrienden. Een bericht sturen kan direct via WhatsApp, Facebook messenger of via SMS.

Het schitterende scherm van de Galaxy S3

Een van de redenen waarom men voor dit type smartphone gaat is het scherm. Het is een groot 4,8 inch Super Amoled-scherm. De resolutie is 720×1280 pixels wat op een 4,8 inch scherm super scherp is. Met een scherm als dit zul je een stuk sneller gebruik maken van alle overige functies die de telefoon biedt. Video’s kijken via YouTube ziet er prachtig uit en games komen nu eindelijk tot hun recht.

Samsung Galaxy S3 scherm

Omdat het een redelijk groot scherm is, krijg je nu de mogelijkheid verschillende beelden tegelijkertijd open te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het kijken van een video terwijl je aan het chatten bent op Whats App of Facebook.

De behuizing

In vergelijking tot de Samsung Galaxy S2 is het design compleet vernieuwt. Iets wat verassend was, aangezien Apple strak bij het design blijft van de iPhone aangezien het schijnbaar een succesvol uiterlijk is.

Het is heeft een stuk rondere hoeken en is design naar een nieuwe filosofie die luit ‘inspired by nature’ en ‘designed for humans’. Of het echt doet denken aan een mooie steen in de branding is te betwijfelen maar mooi is het wel. Deze smartphone is gemaakt van plastic met een strakke coating waardoor het goed in de hand ligt.

Samsung Galaxy S3 hoesje

Ook krijg je tegenwoordig een strak hoesje geleverd bij dit toestel wat het display beschermt. Het hoestje vervangt het klepje aan de achterzijde waar de nieuwe cover aan vast zit.

Samsung Galaxy S3 Video

Samsung Galaxy S3  kopen

 De Samsung Galaxy S3 Review   studentmobiel 200x200

 

 De Samsung Galaxy S3 Review  GSMwijzer 200x200

 

De wijnrode Samsung Galaxy Core La Fleur

Nadat Samsung in november vorig jaar de Galaxy S4 Mini La Fleur Edition in Duitsland introduceerde, was het even afwachten of de overige modellen van Samsung ook een La Fleur Edition zouden krijgen.


Posted in Samsung

|

Tagged , , , ,

|
Leave a comment

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!