Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

De Samsung Galaxy S4 met eigen bedrukte foto en tekst

Irma Hartman February 22, 2014

Je Samsung Galaxy S4 met je eigen foto, tekst of logo. Ja, met deze telefooncase, speciaal gemaakt voor de Samsung Galaxy S4 zul je een trendsetter zijn. 

Samsung Galaxy S4 met eigen foto
Deze cover, met uitsparingen voor de USB-poort, camera en knopjes past perfect over je smartphone. Het telefoonhoesje is gemaakt van keiharde gepolijste kunststof en is krasvast. De hoogglans finish is UV-bestendig. Er is gebruik gemaakt van een hoogwaardige en unieke 3D print techniek. De foto blijft daardoor helder en zal niet vervagen. Het ultradunne materiaal zorgt ervoor dat je smartphone er nog steeds slank uitziet.

Met deze zelf gecreëerde smartphone ga je opvallen en ben je in het bezit van iets unieks, want niemand anders heeft dit nog. Bovendien is het leuk om je eigen ontwerp te maken voor jezelf of voor een ander, met zijn of haar foto. Een zeer origineel cadeau. Met een beetje creativiteit kun je naast een foto een opvallende tekst of logo maken. Indien je hulp nodig hebt, kun je gebruik maken van onze eenvoudige foto-editor. Er zijn verschillende voorbeelden van design ontwerpen om je te inspireren.

Genoeg redenen dus om je Samsung Galaxy S4 op te pimpen.

Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!