Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Een Telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S5

Irma Hartman June 22, 2014

galaxy s5 telefoonhoesje

Via yoursurprise.nl kun je vandaag handig en snel jouw Samsung Galaxy S5 pimpen. Met een uniek drukprocédé slagen de jongens en meiden van Your Surprise er namelijk in jouw Samsung telefoonhoesje in 3D te bedrukken: helemaal rondom dus – ook aan de zijkanten. Het ontwerp waarmee dat gebeurt, kan je ook nog eens helemaal zelf bepalen: via de ruime bibliotheek van Your Surprise, of gewoon via je eigen fantasie. Jouw Samsung Galaxy S5 wordt zo dus echt uniek, terwijl de druk in hoge resolutie en de hoogglans fotofinish voor een hoogwaardige afwerking zorgen.

Maar er is natuurlijk meer. De telefoonhoesjes van Your Surprise dienen immers niet alleen het oog, zij dienen ook jouw Samsung Galaxy S5. Daarvoor worden zij gemaakt uit supersterk, gepolijst kunststof: krasvast en bestand tegen UV-stralen. De uitgekiende ‘slim fit’ zorgt er ondertussen voor dat je Samsung niet dik of zwaar gaat aanvoelen, maar dat hij haast zijn oorspronkelijke feel bewaart. Je kunt hem zelfs gewoon blijven gebruiken vanuit de case – wat toch bijzonder handig is.

Dankzij de vrijheid van ontwerp kunnen de telefoonhoesjes van Your Surprise overigens ook gemakkelijke ingezet worden als relatiegeschenk. Hiervoor bieden de makers zelfs een aantal interessante voordelen aan, zoals gratis verzending. Check it out!

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!