Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

EISA award voor: HTC, Samsung, Huawei en Sony

Irma Hartman September 1, 2013

De EISA award is uitgereikt aan HTC One, Samsung Galaxy S4 mini en de Huawei Ascend P6. EISA (1)De Huawei Ascend P6 mag zich vanaf nu een jaar lang “European Consumer Smartphone” noemen. Als de European Social Media Phone werd dit jaar de Samsung Galaxy S4 mini gekozen. De keuze op dit toestel is gevallen door de manier waarop hij is opgebouwd. U krijgt namelijk echt kwaliteit voor de prijs die u hiervoor betaalt. EISA geeft aan dat het toestel een luxe uitstraling heeft, het toestel kan eenvoudig in uw broekzak en het toestel zit boordevol goede technologie.

HTC One en Samsung galaxy S4 mini (1)

Het is extra speciaal voor Huawei dat zij in de prijzen is gevallen. Ze is nog niet zo heel lang actief op de markt en nu wint zij deze award al. EISA geeft aan dat het een verrassend goede smartphone is voor een betaalbare prijs.

Huawei Ascend P6 en sony xperia z tabelt (1)

Als laatste categorie is er de categorie voor tablets. De Sony Xperia Z Tablet is hierbij in de prijzen gevallen. Het is een zeer slanke tablet, deze is in de prijzen gevallen voor wat er zich onder de motorkap bevindt. Weer volop prijswinnaars voor deze award. Het komende jaar kunnen we hier weer gebruik van maken en genieten van de goede prijs- kwaliteitverhoudingen.

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!