Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Hoe ziet Tizen er uit op de Samsung Z

Irma Hartman July 16, 2014

Ruim een maand geleden kondigde Samsung de Samsung Z aan; het eerste toestel van de Samsung dat door Tizen aangedreven wordt in plaats van door Android. Velen vroegen zich af of hoe Google en Android hier mee om zouden gaan, terwijl anderen vooral heel nieuwsgierig waren naar Tizen. 

De lijst met eigenschappen van de Samsung Z is indrukwekkend. De telefoon heeft een 4.8 inch, 720p display en een Snapdragon 800. Bovendien heeft de Samsung Z leuke extra’s zoals een vingerafdruksensor en een zeer degelijke batterij. De lijst van eigenschappen is indrukwekkend, maar het meest bijzondere aan de Samsung Z is natuurlijk dat de telefoon draait op Tizen. Iedereen is nieuwsgierig hoe dit precies werkt en gelukkig is er een demo gepubliceerd!

Samsung Z met Tizen demo video

In een gepubliceerde demo op Handheldblog, wordt verwezen naar een Samsung apparaat dat erg veel weg heeft van de Samsung Z. Vervolgens wordt een aangepaste versie van Tizen getoond. We zien gelijkenissen met de nieuwste TouchWiz-update, die op de Galaxy S5 te vinden is. Door de demo krijg je een goed beeld van Tizen, dat ons serieus doet denken aan Android, waar de meeste gebruikers zeer tevreden over waren.

Hieronder een interface indruk

Tizen interface 3 Tizen interface 2 Tizen interface
Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!