Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Nieuwe afbeeldingen van de Samsung Galaxy S6

Irma Hartman February 10, 2015

Op het internet zijn opnieuw afbeeldingen opgedoken van de nieuwste beschermhoezen van Samsung. De hoezen werden speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S6. Op de afbeeldingen is een vooruitstrevende, geribbelde bescherming te bewonderen. Het design lijkt opgebouwd rond een donkere anti-slip bekleding, met afgeronde randen, die kunnen worden bijgezet in wit, zwart of een aantal trendy, fluorescente kleuren. Net zoals de foto’s die eerder al gelekt werden, geven ook deze nieuwe beschermhoezen een nieuwe plaats aan de hartslagsensor en de camera flash. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S5 is de setup van de S6 nu ook aan de rechterkant van de camera terug te vinden, en niet langer eronder.

nieuwe Galaxy S6 afbeelding groene case

nieuwe Galaxy S6 afbeelding
De commotie rond deze nieuwe hoes (en haar gelekte afbeeldingen) is overigens niet nieuw. Overal ter wereld wordt met hoge verwachtingen uitgekeken naar de nieuwste smartphone van Samsung. Het internet wordt haast letterlijk overspoeld met (vermeende) berichtgeving over het toestel, zijn uitzicht, mogelijke specificaties of varianten. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat dat deze geruchten zich tot waarheid zullen kristalliseren voor het Mobile World Congress (MWC), te Barcelona. Het is daar dat de Samsung Galaxy S6 in première gaat op 1 maart 2015. Voor zij die toch niet kunnen wachten tot februari voorbij is, willen wij hieronder wel een poging doen om de voornaamste verwachtingen met betrekking tot de S6 samen te vatten.
In eerste instantie ziet het er dan naar uit dat er onmiddellijk twee varianten van het nieuwste Samsung vlaggenschip zullen uitkomen. De standaard S6 wordt er allicht eentje met een 5 inch scherm en zal verschijnen naast een ‘edged’ versie. Deze laatste versie zou daarbij voortbouwen op de Note Edge. Een tweede vermoeden is dat van het metalen kaderwerk, hetgeen inderdaad zou aansluiten met de nieuwste trends van het smartphone design vandaag. Bovendien zou de S6 voorzien worden van een vooruitstekende camera, net zoals die van de Galaxy Note.
Maar dat zijn natuurlijk slechts geruchten. Wie zekerheid wil, stipt dus 1 maart in zijn agenda aan.

Of er een korting wordt gegeven op het toestel weten we nog niet. Dit zal bekend worden gemaakt, zodra de Samsung Galaxy S6 in Nederland verkrijgbaar is.

Tagged with:

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!