Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Samsung Galaxy Core Advance al uit in Zuid Korea

Irma Hartman July 4, 2014

In december werd al bekend dat Samsung de nieuwe Samsung Galaxy Core Advance op korte termijn in Korea zou introduceren. Afgelopen maandag werd het apparaat ook officieel gelanceerd in datzelfde land.

Samsung heeft bij de ontwikkeling van de Galaxy Core Advance rekening gehouden met zowel nieuwe gebruikers als met degenen die veel ervaring met smartphones hebben. Voor de beginners is er Easy Mode, waarmee je binnen de kortste keren alles kunt regelen en waarbij belangrijke functies automatisch worden geïnstalleerd. Ervaren gebruikers kunnen deze modus simpelweg uitzetten. De nieuwe Samsung heeft bovendien een spraak gestuurde camera en een instant voice recorder.

De Samsung Galaxy Core Advance beschikt over een 4.7 inch scherm die over een resolutie avn 480 x 800 beschikt. Daarbij heeft de telefoon een opslagruimte van 8 Gb en is Android 4.2 standaard geinstalleerd op het apparaat. De Samsung Galaxy Core Advance heeft een dual core 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 processor in combinatie met 1 GB RAM-geheugen. Hierdoor levert de telefoon vanzelfsprekend prima prestaties. Overigens heeft het nieuwe pareltje van Samsung een 2000mAh batterij.

De telefoon is omgerekend voor een kleine 400 euro in Korea te koop

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!