Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

1

Samsung Galaxy S5 concept

Irma Hartman February 11, 2014

Het is bijna zeker dat Samsung later deze maand, tijdens het MWC 2014, de nieuwe Galaxy smartphone zal aankondigen. Een paar dagen geleden bevestigde The New York Times dat deze smartphone Samsung Galaxy S5 zal gaan heten, zoals veel mensen al verwachtten. Er wordt gezegd dat de S5 geen Quad HD display heeft. Daarom gaan we er vanuit dat het een 1080 x 1920 pixel paneel zal zijn, mogelijk van iets groter dan 5 inches.

Een van de grootste mysteries rond de nieuwe S5 is het ontwerp. We hebben al veel Samsung Galaxy S5 conceptontwerpen gezien, maar daar zat tot nu toe geen realistisch ontwerp tussen. De Koreaanse website Moveplayer heeft nu echter een ontwerp geplaatst dat er wel realistisch uitziet. Zij gaan ervan uit dat de Samsung Galaxy S5 met 144 x 72mm iets groter zal zijn dan zijn voorganger van 136.6 x 69.8 mm. Om te vergelijken hebben ze hun ontwerp van de S5 naast de S4 en de oudere S III geplaatst.

Samsung Galaxy S5 concept
Moveplayer verwacht dat Samsung de bekende fysieke homeknop zal behouden. Wij hebben echter gehoord dat deze knop bij de S5 achterwege zal worden gelaten. Tijdens het MWC 2014 zullen we zien of dat waar is. Voor nu hebben we de vrijheid genomen om de homebutton te verwijderen van het ontwerp van Moveplayer. Wij zijn benieuwd welk ontwerp jij mooier vind?
Tagged with: , ,

Comments (1)

  1. Tot nu toe vindt ik dit het mooist ontwerp van de Galaxy S5. Wel vraag ik me af in hoe verre deze echt lijkt op het geen wat we te zien krijgen op de WMC.

    Reply

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!