Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Samsung Galaxy S5 repareren lastiger dan de Galaxy S4

Irma Hartman July 18, 2014

Enige tijd geleden kondigde Samsung het nieuwste Galaxy S model aan. De Samsung Galaxy S5, 5.1 inch scherm, full HD met een resolutie van 1920×1080. Ondersteund door een 2.GHz Quad-Core Snapdragon 801 processor en 2GB Ram. Schitterend toestel dus met een mooi groot scherm. Het nadeel blijkt uit de cijfers dat grote toestellen vaker vallen en hoe groter het scherm hoe vaker deze kapot gaan. Nu is het toestel niet zo groot als de Galaxy Note toestellen, toch is het aantal kapotte S5 toestellen nu al redelijk groot. De reden dat deze vaker vallen heeft voornamelijk te maken, dat met probeert te bellen met een hand, wat lastig te doen is met deze toestellen en dat gaan dan ook wel een mis.

Nu blijkt bij de Galaxy S5 ook nog eens moeilijker te repareren is dat haar voorganger, de S4. Waarom is dit zo? Om de losse onderdelen te kunnen vervangen of om deze te repareren die je bij de S5 het hele scherm te demonteren.

Onderdelen Samsung Galaxy S5

Dit maakt het een moeilijkere en risicovollere reparatie. Ook duurt het uiteraard langer aangezien je meer en nauwkeurigere handelingen uit moet voeren. Handig om te weten, voordat je boos wordt op het dichtstbijzijnde telefoon reparateur. Toch zul je tot de conclusie komen dat de telefoon reparatie altijd goedkoper is dan een nieuwe 2e hands. De S5 is nieuw momenteel nog € 649,00.

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!