Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Samsung Galaxy S5: wat te verwachten?

Irma Hartman September 28, 2013

Samsung heeft aangegeven verder te willen met de Samsung Galaxy S-serie, met als volgende in de rij de S5. Inmiddels rijzen de aantal website’s met Engelse en Russische content uit de aardbodem, helaas zijn deze vaak onbetrouwbaar en lastig leesbaar.

www.gs5.nl heeft een aantal feiten voor jouw op een rijtje gezet

Camera’s:

Zo is inmiddels bevestigd dat de Frontcamera minimaal een 5 MegaPixels bevat en de Samsung Galaxy S5 zeker een 16 MegaPixel camera tegenover de respectievelijke 13 MegaPixel van zijn voorganger de Samsung Galaxy S4.

Metaal

Samsung heeft laten weten dat hun nieuwste vlaggenschip van de Galaxy S serie geen enkel onderdeel bevat wat van kunststof is gemaakt, zo wordt aangegeven dat alle onderdelen van metaal zijn gemaakt, met uitzondering van de SIM- en SD-kaart.

Geruchten

Graag willen we ook een aantal geruchten de wereld uit werken, volgens sommige bronnen zou de Samsung Galaxy S5 al een flexibel scherm hebben, dit achten wij niet zeer aannemelijk omdat het onderzoek hierna net begonnen is. Ook het feit dat de Samsung Galaxy S5 een 3D scherm zou hebben kunnen wij mededelen dat dit niet het geval zou zijn.

Concurrenten

Een aantal grote concurrenten van Samsung zoals Apple en HTC brengen binnen afzienbare tijd ook hun nieuwste smartphone uit. Apple komt bijvoorbeeld met een “Budget” smartphone en HTC met hun One Plus toestel. Deze toestellen liggen qua prijs aanzienlijk lager als de Samsung Galaxy S5, critici verwachten dat Samsung het lastig gaat krijgen met de concurrentie, maar zich er uiteindelijk door zal slaan met behulp van de kwalitatieve voordelen.

Aannemelijk voorbeeld

Overal op YouTube duiken filmpjes op met de nieuwste “Samsung Galaxy S5”. Wij achten het voorbeeld van Bob Frekin als zeer aannemelijk. Bob Frekin heeft in het verleden vaker voorbeelden gemaakt van de nieuwste smartphones en tablets, vaak zat hij er vrij dicht bij het uiteindelijke model.


Alle informatie die hier gegeven word, is na te lezen op: GS5

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!