Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Samsung looft €10,000 uit voor het beste businessplan voor flexibele displays

Irma Hartman August 28, 2013

Als je toevallig nog een geweldig idee hebt om mensenlevens te verrijken met flexibele displays, dan kun je daar binnenkort geld mee verdienen. Samsung Display en Samsung’s strategie en innovatiecentrum hebben namelijk samen een wedstrijd opgezet, genaamd Flexible Future Business Plan Contest. Vanaf 29 augustus kan je een businessplan insturen over een toepassing van flexibele displays. In bestaande technologie zijn ze logischerwijs niet geïnteresseerd, wat zij willen is een productidee met commerciële waarde. Je idee moet een grote markt aanspreken en er moet een mogelijkheid zijn om er winst mee te maken. In andere woorden, je plan moet voor investeerders aantrekkelijk zijn. Behalve de hoofdprijs van €10,000 maak je kans op de tweede prijs van €5000 en de derde prijs van €2500.

samsung flexibele toekomst

Wat moet er in je businessplan staan? Het allerbelangrijkste van je businessplan is natuurlijk dat je kort maar krachtig uitlegt wat je idee is. Vervolgens maak je een schatting van de waarde van je product en hoe duur flexibele displays zouden mogen zijn om het product toch nog winstgevend te kunnen verkopen. De exacte spelregels kun je vinden op de website die speciaal voor deze wedstrijd is opgezet:

flexible tablet

Je kunt je business plan(nen) tot uiterlijk 6 oktober insturen, maar het is verstandig om dit al voor 15 september te doen. Alleen dan kun je namelijk van Samsung feedback op je plan krijgen. Succes!

Tagged with: ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!