Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

De Sony Xperia Z1 Compact batterij review

Irma Hartman February 20, 2014
De Sony Xperia Z1 Compact heeft werkelijk alles wat zijn grote broer Z1 ook heeft. Ondanks minder ruimte voor de accu en een kleinere accucapaciteit van 2300mAh tegen 3000mAh voor de grote versie, blijken de test resultaten opvallend goed vergeleken met andere compacte smartphones.

Sony Xperia Z1 batterij vermogen
De voorzichtige schatting door Sony van maximaal 18 uur spreektijd voordat de accu leeg raakte, bleek na verschillende testen bijna 21 uur te zijn. De HTC One mini, haalde slechts 13 uur. De iPhone 5s, 10,5 uur.
Bij het surfen op het web verliest de Z1 Compact met zijn 720 pixels weinig aan scherpte. Dit komt ten goede aan de efficiëntie van de accu. De accu’s van de Galaxy S4 mini en de iPhone 5s gingen bijna drie uur minder lang mee.
Dankzij de verbeterde codecs ondersteuning en Android 4.3 is de Z1 verbeterd. Het gevolg is dat de accu pas na 10 uur videospeler gebruik leeg raakte. De accu van rivaal iPhone 5s raakte na minder dan 5 uur video gebruik leeg.

De Sony Xperia Z1 Compact review over de batterij pakt opvallend gunstig uit, dankzij het feit, dat Sony erin is geslaagd om een relatief grote batterij in het apparaat te proppen.

Spreektijd met batterij

batterij spreektijd tabel

Video Tijd met batterij

Batterij video tijd

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!