Google+ Verify settings

Telecom BLOGG

0

Sony Xperia Z2 prijs en release date

admin March 20, 2014

Zelfs de meest minutieuze smartphone-liefhebber zal moeten toegeven dat de Sony Xperia Z2 een fantastische aankoop is. Daarom wordt algemeen verwacht dat het nieuwste vlaggenschip van de Japanse fabrikant goed zal verkopen. Velen onder jullie zullen de komende maanden immers trachten de Sony Z2 te bemachtigen – en wij willen jou daar natuurlijk graag mee helpen.

Sony Xperia Z2 spiderman
Vandaag, bijvoorbeeld, wordt de globale release van de Z2 verwacht nog deze maand verwacht – maar wij weten nu al hoe Sony de prijszetting zal benaderen. Nu: gelet op het feit dat de Z2 nog maar pas officieel werd gemaakt, is er uiteraard nog geen overvloed aan informatie. Maar we zijn ook niet zonder spoor. Zo weten we nu bijvoorbeeld al dat de prijszetting van de Z2 ongeveer gelijk zal lopen met die voor de Z1. In Europa betekent dat een standaard prijskaartje van ergens tussen 599 en 699 Euro of 599 Engelse Pond.

Minder info is er dan weer over de Amerikaanse release van de Z2. Maar als alles naar gewoonte verloopt, zou deze de Europese release na zo’n twee maanden moeten opvolgen. De prijs voor de Z2 zal ook hier allicht om en bij de 599 Dollar liggen.

Tagged with: , ,

Leave a Comment

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!